Kvinnan erkänner att hon skulle vilja bli en björn i nästa liv. Anledningen? Störtkul!

Denna historia handlar om kvinna som har skrivit ner sina tankar om vad hon skulle vilja bli i nästa liv – och man kan inte låta bli att fnissa för sig själv.

”I det här livet är jag en kvinna. I mitt nästa liv skulle jag vilja bli en björn.

När man är en björn måste man gå i ide. Man bara sover i sex månader. Jag skulle kunna leva med det.

Innan man går i ide måste man äta kopiösa mängder mat. Jag skulle kunna leva med det också.

När man är en björnhona så föder man sina ungar, som är lika stora som valnötter, i sömnen. När man vaknar är ungarna halvt uppvuxna, gulliga, kramgoa björnungar. Jag skulle absolut kunna leva med det.

När man är en mammabjörn vet alla att man menar allvar. Man klappar till vem som helst som stör ens ungar. När ungarna blir irriterande klappar man till dem med. Jag skulle definitivt kunna leva med det.

Om man är en björn så förutsätter ens partner att man vaknar med en morrning. Han förutsätter att man har håriga ben och ett överflöd av underhudsfett.

Japp, jag ska helt klart bli en björn…”

DELA gärna med dina vänner!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!