Läraren Kristin rättade elevernas prov – upptäckte 13-åringens lapp och kunde inte sluta skratta

Vi har alla olika prioriteringar i livet. Alla gånger är det inte så lätt att övertyga andra om varför man tänker och agerar som man gör, men det gäller trots allt att hålla sig till regler och att inte spåra ur fullständigt.

Kristin Johansson är en 39-årig lärare. Hon har jobbat som det i fyra år och arbetar på Stenkullaskolan i Nyköping. När hon häromdagen satt och rättade historieprov så fick hon dock en lättare chock.
– Jag bläddrade igenom de inlämnade proven och så kom jag fram till ett som det satt en post it-lapp på. När jag läste lappen blev jag full i skratt, det var så sjukt roligt skrivet att jag började skratta, säger hon till Expressen.

Läraren Kristin Johansson

Bildkälla: Expressen/privat

En av hennes elever, 13-åriga Jaqueline Olsen, som hade lämnat lappen. På den stod det: ”Inte klar. Gör klart på fredag. Måste till gymmet”.
– Alla var lite smånervösa inför provet, jag var lite orolig för att det inte skulle bli bra, berättar Jaqueline för tidningen. Jag fick stanna kvar lite senare och göra provet, men under tiden kom jag på att jag skulle till gymmet.

Bildkälla: Expressen/privat

Förklaringen ligger i att anläggningen där Jaqueline tränar bara tillåter personer i hennes ålder att vara där fram till 16 på vardagar.

13-åringens mamma, Kimberly, skrattade även hon åt dotterns oväntade lapp.
– Det var ju ändå ett prov, så jag tänkte ”hur är det egentligen med prioriteringarna?”, men jag tyckte ändå det var roligt när Kristin berättade. Jaqueline har tränat basket tidigare, men sedan hon slutade har hon börjat gå till gymmet ibland i stället. Och visst, det är ju bra, men man kanske inte ska strunta i skolan för det, säger hon till Expressen.

Snåla inte nu, tryck på dela-knappen om du fick ett leende av Jaquelines kreativa lapp!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!