Kluriga gåtan som får alla snuskhumrar att svettas: Kan du lista ut svaret?

Så gott som alla människor är sexuella varelser. Det är varken något att hymla med eller skämmas över. Att tänka på, eller längta efter, sex är något av det mest naturliga som finns. Ändå känns det fortfarande lite tabu att prata om öppet.

Givetvis beror det var man befinner sig, eller vilka man talar med – men det kan vara intressant att studera hur olika människor reagerar på olika typer av sexuella referenser.

En del av oss kopplar vissa saker direkt till sex medan det kan stå för något helt annat för någon annan. Inget konstigt med det – så fungerar människan och tur är väl det att alla inte fungerar på precis samma sätt. Det vore lite tråkigt och enformigt i längden.

En del gåtor, eller kluringar, kan på ytan uppfattas som kopplade till sex. Det beror helt på hur de är formulerade och vad vi anser vara sexuellt anspelande. Givetvis varierar även det här från person till person.

Är du en snuskhummer?

Men ett ganska roligt exempel är den här gåtan:

”Jag har ett hårt skaft, min topp är van vid att penetrera djupt och jag kommer alltid med en skakning. Vad är jag?”

Ja, vad tror du att svaret är? Jag kan i princip garantera att ”penis” kommit upp som svar hos de allra flesta av er – men i det här fallet är det faktiskt fel! Rätt svar är ”en pil”.

Här kommer en annan:

”Ditt finger glider rakt in. Du leker med den när du är uttråkad. När du är gift har du troligen samma för resten av ditt liv. Vad är det?”

Nej, snuskhummer – det är inte ”en vagina”. Svaret är givetvis ”en vigselring”!

Nåväl, jag kan inte låta bli att tycka att sådana här gåtor är lite småroliga – och de bjuder ju faktiskt också ens geniknölar på lite träning. Det skadar ju aldrig!

Tryck nu gärna på DELA-knappen för att bjuda dina halvsnuskiga vänner på lite hjärngympa!

window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);