Klockren mamma återskapar dotterns heta semesterbilder – får hela nätet att gapskratta

Ungdomar av idag har telefonen klistrad i handen mer eller mindre hela tiden. De har kontakt med sina vänner via chattar av allehanda slag, och de skickar bilder på nästan allt de gör.

Det är naturligtvis positivt att tekniken gör framsteg, men ibland önskar man ju att de kunde titta upp från de där jäkla telefonerna ibland.

Som vuxen kan man kanske inte göra så mycket åt att utvecklingen får framåt, men visst kan man som förälder pika sina barn då och då på olika vis.

Mamman till Alexa Stark valde ett av de mer kreativa sätten att pika dottern på – hon återskapade nämligen dotterns sexiga semesterbilder tillsammans med sina vänner, skriver The Mirror.

Under förra sommaren var Alexa Stark på semester i den spanska staden Murcia. Tillsammans med sina vänner förevigade Alexa sin semester med flertalet bilder, där Alexa poserade framför palmer och vid havet.

Återskapade bilderna

Alexas mamma, som ju är från en helt annan generation, förstod sig inte riktigt på varför dottern prompt var tvungen att lägga ut så många bilder från sin semester.

Därför kom hon på en ett sätt att peka dottern. Nämligen genom att återskapa bilderna året efter när mamman själv åkte på samma semester tillsammans med sina väninnor.

Bild: Twitter

Bilderna är väldigt lika dotterns egna.

Bild: Twitter

När Alexa jämförde bilderna med varandra kunde hon inte hålla sig för skratt, vilket är förståeligt när man själv tittar på dem.

Bild: Twitter

Fått tusentals att skratta

Alexa tyckte själv att bilderna var så pass roliga att hon lade ut dem på nätet där de nu gör stor succé.

Tusentals personer har nu skrattat åt mammans galna upptåg.

– Vi var ju i min mammas kompis villa på semester, så när mamma själv åkte dit med sina kompisar passade de väl på att titta på min Instagram och sedan apa efter de bilderna. Det är skitkul, min mamma är den roligaste jag vet, säger Alexa till Mirror.

Tryck nu på DELA-knappen så dina vänner också får se den här knasbollen till mamma!