Klantig älskare fastnar med snorren i metallmutter – måste skäras loss med diamantsåg

Att lära känna sin egen kropp genom att utforska den hör till vår utveckling och är något som alla gör. Det är både sunt och nyttigt att gå på upptäcksfärd på sin egen kropp, även de mer intima delarna.

Dock gäller det att man har gränser. Man ska inte ta allt för stora risker med sin egen kropp, även om det känns lockande. Men som med allt annat här i världen finns det människor som testar gränserna – i synnerhet när det handlar om sådant som oftast sker inne i sovrummet.

Det gäller att vara på den säkra sidan och att ta det försiktigt. Annars kan det bli riktigt, riktigt knasigt.

Det fick en man från Hong Kong nyligen uppleva, vilket det rapporterats om i uppmärksammade Urology Case Reports.

Mutter som fastnade

Den 34-årige mannen ville prova en så kallad penisring vid tillfället – en manick som hjälper till att upprätthålla erektionen – men då valde han ett hemmagjort knep som inte blev alltför bra.

Mannen köpte nämligen ingen riktig penisring från en sexleksaksbutik eller liknande, utan valde i stället att ta fram en helt vanlig mutter i metall. Efter att den placerats runt penisen, så gick den senare dock inte att få av.

Bild: Wikimedia Commons

Den klantige älskaren fick sedermera transporteras till sjukhus och behandlas av läkare.

Muttern skulle dock visa sig vara komplicerad att få av. När doktorerna väl fick in patienten hade penisen svullnat rejält – och man fick därför använda sig av en slags ”diamantsåg” för att ta sig igenom den kraftfulla metallen, skriver Ladbible.

Tänk att ha en sådan som tar sig in mot ens snorre.

Fullt fungerande

rapporten har man delat med sig av bilderna från ingreppet, men det är sannerligen ingen vacker syn. Vi rekommenderar absolut igen att klicka sig in via länken till studien – bilderna är helt enkelt för smärtsamma. Vi måste dock länka vidare till rapporten i källhänvisningssyfte.

Mannen fick ligga inne 5 dagar efter händelsen och tvingades ta antibiotika i två veckor. När man gjorde en uppföljning 1 månad senare, så hade allt – tack och lov – återgått till det normala.

Min gissning är att 34-åringen dock håller sig borta från muttrar i framtiden.

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får läsa om de här galenskaperna!