Killens ofattbara onaniknep skapade kaos hos larmcentralen – tandläkare fick kallas in

Fantasi och kreativitet anser ofta vara något positivt, men ibland kan det gå överstyr – och då kan de märkligaste av saker inträffa. Det gäller att kunna ha kontroll på sig själv och att hantera sina impulser.

En kinesisk man på 37 år sökte nyligen vård i staden Linhai. Anledningen var att han hade fastnat med sin penis – i en skiftnyckel, skriver holländska sajten HLN. Varför han låtit sin lem komma i kontakt med verktyget är oklart – och det finns inte så många detaljer att tillgå avseende hans intentioner.

Det ska dock ha funnits en gemensam misstanke hos sjukhuspersonalen om att det var någon form av kreativt onanisätt som låg bakom det hela.

Under flera timmar på sjukhuset försökte man med olika metoder få loss mannens penis – och till slut såg man operation som enda utvägen. Det gällde att minska blodflödet till hans svullna snopp.

Då valde en av sjukhusets ansvariga i stället, av någon märklig anledning, att kalla in brandkåren, som skulle ta med en slipskiva – men inte heller de kunde lösa mannens udda penisproblem.

Bildkälla: huanqui.com

Efter en lång stund anslöt en doktor som, otroligt nog, studerat liknande fall under en kurs. Han föreslog att man skulle kalla in tandläkare. Sagt och gjort – en stund senare dök två tandläkare upp med en borr. Poängen med det var att den borren har en vattenkylare som eliminerar värmen.

Bildkälla: huanqui.com

Efter ett ingrepp på drygt 30 minuter hade man lyckats lossa mannen från skiftnyckeln. Glädjande nog, så fick han inga permanenta skador.

Det är lite svårt att bedöma sanningshalten i den nyheten. Vi kan inte garantera att allt stämmer, men oavsett så är det både lite småkul och fascinerande.

Var inte blyg nu, tryck på DELA, så att ingen av dina nyfikna vänner råkar ut för samma sak!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!