Otrogna killen vill ha hälften av parets pengar – kvinnans chockerande hämnd får nätet att häpna

Otrohet är aldrig bra. Det sårar människor och förstör relationer. Den som är skyldig förtjänar alltid att skämmas, men i vissa fall leder till även till värre reprimander.

En colombiansk kvinna, 28-åriga Sandra Milena Almeida, kom på hennes man med att vara otrogen – och började då fundera på att göra slut med honom. Som en förberedande åtgärd glömde hon sina livsbesparingar – 9 000 dollar, motsvarade ungefär 80 000 svenska kronor – på ett gömställe i deras hus, rapporterar engelska Metro.

Mannan hittade dock pengarna – och det blev ett stort bråk.
– De skrek och slog på varandra. Han skrek att hälften av pengarna var hans och var riktigt arg, säger deras oidentifierade rumskamrat till Noticias Uno In Colombia.

Kvinnan vägrade dock ge ifrån sig sina pengar – och valde då att svälja 7 000 av de 9 000 dollarna. Dagen efter fick hon köras till sjukhus i Bucaramanga med rejäla magsmärtor.

Läkarna trodde först att hon hade svalt droger, men chockades när de upptäckte ett stort antal hoprullade 100-dollarsedlar.

Man lyckades genom operationen rädda 5 700 dollar – drygt 50 000 kronor – som inte förstörts av magsyra. Sedlarna fick torka innan de lämnades över till polis. Nu kommer en domare bestämma hur pengarna ska fördelas mellan Almeida och hennes ex-man.

Sjukhuset rapporterar att kvinnan efter omständigheterna mår bra och att ingreppet var lyckat. Hon har dessutom fått åka hem.

Det här är verkligen ett bevis på hur fel det kan bli när någon är otrogen.

Det får dock anses aningen drastiskt av Almeida att göra som hon gjorde – bara för att försöka behålla pengar.

Var inte blyg nu, DELA om du tyckte det här var helknäppt, så kanske vi kan motverka fler otrohetsaffärer i framtiden!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!