Killen upptäcker att tjejen varit otrogen – briljanta hämnden sprids nu som en löpeld på nätet

Det finns verkligen inget positivt med otrohet. Följderna blir mest ledsamhet och besvikelse. Den som begår ett sådant svek förtjänar ofta att få skämmas rejält.

Det amerikanska paret hade varit tillsammans en längre tid och nyligen varit på en fantastisk resa tillsammans som mannen betalat. De hade bestämt sig för att gifta sig och mannen överöste sin blivande fru med fina gåvor.

En kort tid efter att de kom hem fick han dock veta att tjejen varit otrogen med två andra killar – och de starka känslor som hon visat upp för honom var helt enkelt inte genuina.

Innan killen valde att konfrontera sin numera före detta flickvän med sveket så gick han in på hennes Facebook när hon inte märkte och skrev ett längre inlägg.

Han berättade då vad han visste i ”jag”-form – och fick det alltså att låta som en bekännelse från lycksökerskan.

Mannens hämnd är både påhittig och smart. Tjejen fick verkligen skämmas – främst inför familj och vänner – men det kan hon faktiskt förtjäna efter att ha utnyttjat killen på det här viset.

Det går inte alltid att vara säker på att sådana här historier är sanna, men de flesta jag har sett verkar tro på den här. Jag kan inte lova något, men oavsett är det en tänkvärd reaktion från killen.

Nedan kan du se inlägget!

 

Bildkälla (samtliga): aesir911

DELA om du också avskyr otrohet!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!