Killen tog fram magneter under sin ”ensamtid” – nu skrattar tusentals åt pinsamma incidenten

Vi begår alla pinsamma misstag ibland som man inte vill att ens omgivning ska få reda på. När det väl går överstyr är dock det svårt att dölja sanningen. Då är det bara att bita i det sura äpplet.

Hur jobbigt det kan bli när omgivningen får reda på vad man sysslar med under sin ensamtid fick en kinesisk man från staden Zhongshan erfara för en tid sedan.

Tidigt under morgonen fick provinsens larmcentral ett samtal där en man, som genomled enorma smärtor, ska ha ropat på hjälp. Det här skriver sajten shanghaiist.com.

Minst 10 brandmän begav sig till platsen – och upptäckte att mannen lyckats med konststycket att få två magneter att fastna på varsin sida av hans pung.

Det hela ska ha hänt då killen ägnade sig åt så kallad ”magnetterapi” – och magneterna var så kraftiga att de inte gick att separera för hand.

De tog mannen till sjukhus där det uppstod stor förvirring. Det här var något som vare sig brandmännen eller sjukhuspersonalen stött på tidigare – och innan de började arbeta med att lossa mannen från hans smärtsamma situation så blev det en diskussion kring vem som skulle ta ansvar om något gick fel.

Bild: Shanghaiist

Killen valde dock att ta på sig det fulla ansvaret för allt som skedde. Gissningsvis var han lite otålig vid det här laget. Man valde då att försöka lossa magneterna med ett hydrauliskt verktyg. det skulle dock visa sig bli svårare än väntat då maskinen var för stor för att använda i operationssalen.

Bild: Shanghaiist

Man valde då att kontakta företaget som gjort magneterna. De föreslog att man, i en glidande rörelse, skulle försöka lossa dem, men läkarna beslutade att det var för riskabelt. Vid det här laget började mannen – som nu haft sina pungkulor fast mellan magneterna i fyra timmar – bli riktigt otålig.

Bild: Shanghaiist

Efter ytterligare en stund kom brandmännen fram till att magneterna inte verkade alltför tåliga eller stabila. Man försökte då att göra sönder dem med hjälp av en ”hydraulisk skärare”, vilket gjorde att magneterna blev fler men mindre kraftfulla.

Efter ett lättare ingrepp kunde man då se till att få bort dem från mannens pung. Det visade sig, glädjande nog, dessutom att han kommer slippa permanenta skador.

Den här incidenten fick rätt stor spridning på sociala medier när den inträffade. Många tyckte synd om mannen, men sympatin varvades dessutom med skratt. Det är ju trots allt väldigt dråpligt.

Det är nog få som varit i den här sitsen, men alla har vi däremot varit med om pinsamheter! DELA för att visa din sympati med den här mannen!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!