Killen lovar att inte ligga med dottern men kan inte hålla sig. Straffet han får på morgonen är klockrent.

En ung man gick vilse i skogen, efter att ha yrat runt hela dagen och långt in på kvällen hittade han tillslut en liten stuga. Han knackade på och en urgammal asiatisk gubbe med långt grått skägg kom och öppnade.

”Jag har gått vilse… skulle jag kunna få övernatta här?” sa den unge mannen.

”Självklart,” svarade gamlingen. ”Men på ett villkor! Om du så mycket som lägger ett finger på min dotter kommer jag att utföra de tre värsta formerna av kinesisk tortyr på dig.”

”Visst,” sa den unga mannen och tänkte för sig själv att med tanke på mannens ålder måste dottern ändå vara ganska gammal själv.

Lite senare på kvällen serverade gamlingen middag och ropade på sin dotter att hon skulle komma ner och äta med dem. När hon kom ner för trappen blev den unge mannen väldigt förvånad, dottern var inte bara ung utan dessutom strålande vacker!

Under middagen skickade dottern tydliga signaler om att hon var attraherad av besökaren och gav honom ideligen lustfyllda blickar. Den unga mannen gjorde dock sitt bästa för att ignorerar henne eftersom han lovat hennes pappa. Direkt efter maten gick han upp till gästrummet lade sig.

Han låg i flera timmar och försökte sova men det var omöjligt. Han kunde inte sluta tänka på den vackra dottern. Tillslut kunde han inte hålla sig längre och smög in till dotterns rum. Där hade de båda vilt, passionerat sex ända fram till gryningen.

När det blev ljust smög den unge mannen tillbaka till gästrummet och somnade, trött men lycklig och tacksam över att gamlingen inte hade kommit på dem.

När han vaknade några timmar senare hade han ett väldigt tryck över bröstet och när han öppnade ögonen såg han att det låg en stor sten på honom och att en lapp var fäst på stenen.

På lappen stod det: ”KINESISK TORTYR 1, STOR STEN PÅ BRÖSTET”

Jaha… Tänkte mannen, var det de värsta han kunde hitta på? Det var ju lite lamt. Han tog tag i stenen och kastade ut den genom ett fönster som stod öppet. Just när han kastade stenen fick han syn på en annan lapp:

”KINESISK TORTYR 2, PUNGEN FASTBUNDEN I STOR STEN”

Panikslagen tittade han ner och konstaterade att det stämde. Han såg också att snöret började spänna sig och bestämde sig snabbt för att ett benbrott var bättre än att bli kastrerad och kastade sig ut genom fönstret efter stenen.

Mitt i språnget såg han en stor skylt på marken:

”KINESISK TORTYR 3, PENIS FASTBUNDEN I SÄNGSTOLPE”

Var inte snål nu, DELA om du skrattade!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!