Killen köper ett storpack kondomer. Men kvällen blir ett pinsamt haveri istället för en härlig kärleksstund.

En ung man gick in hos den lokala ICA-handlaren för att köpa kondomer. Mannen som satt i kassan förklarade för ynglingen att finns förpackningar med 5, 15 eller 25 kondomer i.

”Okej,” sa gossen. ”Jag har träffat en riktigt het tjej i ett par veckor nu och ikväll har hon lovat att vi äntligen ska få till det. Först ska vi äta middag med hennes familj sedan ska vi hem till mig där jag är ensam hemma.”

”Jag förstår,” sa mannen i kassan. ”Det kanske räcker med ett 5-pack i så fall?”

”Saken är den,” fortsatte ynglingen. ”Att när hon väl har fått smaka på godsakerna tror jag inte hon kommer vilja sluta, så det är nog bäst att jag tar ett 25-pack.”

Senare på kvällen hos flickvännens föräldrar bad ynglingen om att få hålla en bordsbön innan maten. Länge och väl bad han en underbart vacker och dygdig bön. Tillslut lutade sig flickvännen fram och sa, ”Du har aldrig berättat att du är religiös?” Gossen viskade tillbaka, ”Och du har aldrig berättat att din pappa jobbar på ICA.”

Publicerad av svenska fräckisar, gilla gärna!