Killen hör ljud från andra sidan staketet – men se nu det oväntade som avslöjas sekunden senare

Ibland tror man att läget är helt under kontroll, men då sker plötsligt något som man inte alls hade väntat sig. Det är ofta sådana stunder som är lätta att minnas – och härliga att kunna skratta åt i efterhand.

Hundar är kända för sin charm och lekfullhet. Det händer ofta mycket skojigheter kring dem och det är svårt att veta vad som ska hända härnäst.

Det är det här klippet (nedan), som setts av över 1 miljon tittare, ett bra bevis på. En kille hör ett ljud, som visar sig vara ett skall från grannens hund, från andra sidan staketet.

Av någon anledning tar killen upp sin kamera och börjar filma. Tack och lov, ska sägas – för plötsligt händer något både roligt och underbart.

Sekunderna efter skallet dyker alltså grannhunden – en grand danois – upp från andra sidan staketet. Det visar sig att vovven hittat upp på familjens trampolin, eller studsmatta.

Trots att det är en leksak främst för människor är ju det här helt klockrent – och killen bakom kameran kan, så klart, inte hålla sig för skratt.

Snälla, DELA om du älskar härliga hundar!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!