Killen går till läkaren med sexproblem – får oväntat tips som leder till fullständig katastrof

Vissa problem kräver desperata åtgärder och att man verkligen energi på att hitta en bra lösning. Samtidigt är det en balansgång, då man inte får riskera för mycket på vägen.

En man gick till läkaren och berättade att han hade ett problem som han skämdes så för. Det handlade om sex – och efter att läkaren försäkrat att han både hört och sett det mesta avslöjade mannen att han hade bekymmer med att han kom så snabbt när han och frun låg med varandra.

Doktorn gav honom tipset att dra en handtralla en stund före sexet, så skulle han sannolikt kunna hålla ut längre när han och frugan älskade.

Mannen gick tillbaka till sitt jobb och funderade både länge och väl på var han kunde få en privat stund. Kontoret var alldeles för öppet, en toalett kändes för snuskigt, på en bakgata var för riskabelt – men till slut kom han på vad han ansåg vara en genial lösning.

På vägen hem svängde han av motorleden och parkerade vid en sluttning. Han lade sig sedan under bilen, som att han mekade med något, knäppte upp brallorna, slöt ögonen, började tänka på sin vackra fru och drog igång.

Efter en stund känner han att någon, eller något, drar tag i ena byxbenet. Mannen är dock nära ”mållinjen” och vill inte hejda orgasmen.
– Vad?! väser han i stället.
– Det är polisen. Vad håller du på med där nere, egentligen?
– Jag kollar upp bakaxeln. Den verkar ha fastnat, svarar mannen, nu riktigt nära.

Polisen:
– När du ändå är där nere kanske du ska kolla bromsarna då också. Din bil rullade ner för sluttningen för två minuter sedan…

Gör alla en tjänst och tryck på DELA, så sprider du skratt även till andra!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!