Killen gör det ofattbara med sin penis på gymmet – nu skrattar tusentals åt pinsamma incidenten

Intresset för träning varierar hos människan, men vi är nog många som kan tycka att det ibland blir lite trist och rastlöst på gymmet. Det gäller dock att hålla sig ifrån att skoja till det alltför mycket, för då kan det verkligen gå åt skogen.

I fredags kom en man in till ett sjukhus i Tyskland med ett lite ovanligt problem. Under en stund på gymmet hade han blivit lite rastlös och bestämt sig för en ovanligt form av styrkeprov.

Han hade då fastnat med sin penis i mitten av en 2,5-kilosvikt. Ni vet i det där hålet som man för in stången i (ja, alltså den stång som det ska sitta vikter på, inte manslemmen).

Nåväl – mannen satt helt fast och sjukhuspersonalen visste inte vad man skulle ta sig till, rapporterar brittiska Mirror.

Till slut bestämde man sig för att kontakta räddningstjänsten – och ett antal brandmän fick komma till sjukhuset för att assistera personalen i den högst ovanliga insatsen.

Mannen behövde alltså inte bara hantera den uppenbara skam som måste ha sköljt över honom. Han tvingades dessutom se på – och känna – när brandmännen med olika former av skärverktyg under hela tre timmar jobbade med att få loss vikten från killens penis.

Räddningstjänsten la sedan upp en bild på sin Facebook-sida och varnade andra för att inte begå samma misstag som den här mannen, som givetvis förblir anonym.

Det är inte känt huruvida mannen fått bestående men på, eller vid, sin penis på grund av den pinsamma incidenten.

Flera sajter har nu skrivit om det här och samtidigt som en del tycker lite synd om penis-gymmaren så verkar det vara många som får ett gott skratt på grund av den bisarra händelsen.

Slutsatsen vi kan dra från den här historien är att man inte bör träna styrkelyft med sitt könsorgan. Om nu någon skulle ha funderat över den idén…

Var inte blyg nu, dela det här med dina Facebook-vänner!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!