Kille tröttnar på att grannen parkerar som ett arsle – klockrena hämnden får nätet att koka

Något av det mest irriterade som finns är människor som inte kan sköta sig bakom ratten. Det kan handla om allt från att de är usla bilförare till att de inte kan parkera på ett korrekt sätt. När man drabbas av sådant är det lätt att gå i taket.

Ett klockrent bevis på att folk som parkerar som arslen kan skapa starka känslor fick vi i Sundsvall för en tid sedan. En bilförare hade missat parkeringsrutan och i stället ställt sig med 2 däck utanför – något som innebar att 2 parkeringsrutor blev så gott som upptagna.

En man som bodde i området drabbades av den här missen när han kom hem rejält trött på kvällen.

– Min trötthet övergick snabbt till irritation när jag försiktigt fick pressa in min bil för att få plats. Att jag hade saker i baksätet som skulle med in gjorde inte saken bättre heller eftersom bakdelen på grannens bil nästan tog i min bakdörr, berättade mannen för Expressen.

När han sedan kom upp i sin lägenhet bestämde han sig för att hämnas – och skrev en lapp som han la vid den felparkerade bilens vindruta. På den stod det: ”Du parkerar som ett arsle. Snälla, föröka dig inte” och bredvid la mannen en tillhörande kondom.

Bildkälla: Mikael Mannkvist (Twitter)

Mikael Mannkvist var en av de som noterade den kreativa – och klockrena – hämnden.

– Jag var på väg till en kompis när jag såg den här lappen. Jag fick mig ett gott skratt. Lappen är härlig, förhoppningsvis gör det här att han som parkerade fel tänker efter lite, säger han till tidningen.

Mikael tog en bild på lappen och la upp på sociala medier där den fick rejäl spridning och mängder av positiva reaktioner!

Irriterar du dig också på folk som parkerar dåligt? Tryck då på dela-knappen för att sprida den här klockrena revanschen vidare!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!