Kille tar otrogen flickvän på bar gärning – men se nu geniala revanschen som hyllas på nätet

Otrohet är aldrig roligt. Det sårar människor och förstör relationer, men när det väl inträffar så gäller det att kunna hantera besvikelsen på bästa sätt. Det finns givetvis olika metoder för att kunna handskas med det på.

Duston Holloway kunde aldrig ana vad han skulle upptäcka när han kom hem sent en kväll. I sin och flickvännens säng hittade han henne sovandes tillsammans med en annan man.

Tjejen var dyngrak och gick knappt att väcka, men i stället för att slita upp båda och släpa dem ut ur huset valde Duston att göra något som nu hyllas av tiotusentals på nätet.

Han tog 3 bilder på paret i sängen, varav en ”selfie” – och la sedan upp bilderna på Facebook med texten: ”När du kommer hem till att hitta kvinnan du älskat tillsammans med en annan man”.

Hans sätt att hantera besvikelsen och ilskan på tycker jag är fantastiskt. Många hade nog inte kunnat handskas med det hela på ett så här sansat sätt – och tänker man efter lite kan man nog ändå gissa att flickvännen fick skämmas rätt rejält.

Rätt åt henne, så klart!

Bildkälla (samtliga): Duston Holloway (Facebook)

Otrohet är aldrig bra! DELA om du håller med!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!