Kille får reda på att hans flickvän varit otrogen – men oväntade reaktionen får nätet att häpna

Otrohet är något av det värsta som finns. Det kan i princip aldrig ursäktas och får anses vara en av de värsta formerna av svek. Trivs man inte i ett förhållande ska man jobba på det eller dra sig ur innan någon såras.

Människor hanterar dock sorgliga besked på olika sätt. Vissa skulle bli vansinniga om de fick reda på att ens partner varit otrogen medan andra (nog rätt få, dock) har andra prioriteringar.

Ett exempel på det sistnämnda kom när sajten Diply skrev om en händelse som fick tusentals på nätet att dra på smilbanden, trots att själva historien är ganska hemsk.

En kille SMS:ar sin kompis och undrar lite försiktigt om vännens flickvän har manliga bekanta. Efter lite tveksamma svar avslöjas det att tjejen varit på bio – och kyssts – med en annan man.

Samtidigt råkar dock killen, som alltså var på samma bio som kompisens flickvän, avslöja att karaktären ”Han Solo” i filmen Star Wars dör, vilket på riktigt får vännen vars tjej har varit otrogen att se rött.

Beskedet om dödsfallet i filmen han gärna vill se – men nu får veta lite för mycket om – verkar ta hårdare än flickvännens svek.

Kanske är det förskjuten ilska, men han verkar i alla fall ha kommit över det här förhållandet ganska snabbt.

Nedan kan du se SMS-konversationen mellan de två vännerna.

Bildkälla (samtliga): Diply

”Om det inte vore för henne hade jag ju inte vetat hur filmen slutade nu”, är det sista som killen skriver. Det där verkar alltså vara ett större svek än att hon kyssts med en annan.

Nåväl – jag tycker i alla fall att det här är ett fascinerande exempel på hur man kan hantera ett sådant här sorgligt besked.

Bara att hoppas att killen, som även skriver att han ska göra slut, kan gå vidare och hitta och ny, bättre tjej!

Snåla inte nu, tryck på dela om du också gillade hur den här killen hanterade beskedet om flickvännens otrohet!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!