Kille ber papegojan gå in i buren – men hör nu oväntade kontringen som får nätet att jubla

Många djur kan likt människor ge uttryck för genuina känslor och verkligen få oss att förstå hur de känner. Det är dessutom en stor del av deras otroliga charm!

Ett av de djur som jag tycker är mest fascinerande är papegojor. Just kakaduan kan bli upp emot 100 år – och de har en makalös förmåga att lära sig saker och ting från oss människor.

I det här klippet (nedan), som setts av över 7 miljoner personer, får vi träffa Pebble. Hon har bott i 10 olika hem under sina 20 år och har därmed fått träffa massor av olika människor att lära sig saker och ting ifrån.

Nu bor Pebble på Saskatoon Parrot Rescue. En av de som jobbar där hittade henne när hon smitit ut från sin bur. När mannen bakom kameran säger till Pebble att gå tillbaka in i buren får han ett svar som heter duga.

Hon ”pratar” visserligen engelska, men det går ändå att förstå en hel del av alla svordomar som kommer ut när hon bestämt traskar runt uppe på sin bur.

Både ”fuck” och ”fucking” upprepas flera gånger – och det är säkerligen något hon snappat upp under sina år som god lyssnare.

Trots sitt minst sagt brutala utbrott i det här klippet verkar Pebble vara en frisk och välmående papegoja som dessutom synts till i flera andra klipp på nätet genom åren. Då betydligt gladare än här.

Jag kan dock inte låta bli att le brett när jag ser det här klockrena klippet. Snacka om att sätta skötaren (eller vad han nu är) på plats!

DELA om du också älskar roliga djur så kanske du kan förgylla dagen för en vän!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!