Kerstin, 56, är besatt av tatueringar och har täckt hela kroppen i bläck – se nu när hon stolt kastar kläderna

Tatueringar är oftast en het potatis. Vissa tycker att tatueringar bara hör hemma på sjömän och kåkfarare, medan andra tycker att det kan vara ganska snyggt med en tatuering eller två.

Men det finns alltid vissa som alltid går ett steg längre, vilket såklart är helt okej. Alla människor har rätt att leva sina liv som de själva vill, så länge ingen annan kommer till skada.

56-åriga mormodern Kerstin Tristan är en sådan person, hon har nämligen täckt större delen av sin kropp med tatueringar.

Här på Ett gott skratt skriver vi inte bara om saker som ska få våra läsare att skratta. Vi lyfter även personer som valt att leva sina liv på ett lite annorlunda och unikt sätt, och det är vår åsikt att alla människor är lika mycket värda och ska respekteras oavsett hur man lever sitt liv!

Kerstin Tristan är en tysk modell som gick sina 50 första år i livet utan tatueringar. Men de senaste sex åren har hon genomgått en rejäl förvandling.

Hundratusentals kronor

Kerstin har spenderat 25 000 brittiska pund på sina tatueringar enligt Daily Star, vilket motsvarar drygt 300 000 svenska kronor.

Motiven på tatueringarna är nästan uteslutande blommor, varför hon också döpt sig till tattoo_butterfly_flower på Instagram, där hon har över 190 000 följare.

Följarna får dagligen avklädda uppdateringar där Kerstin visar upp sin gaddade kropp.

Följarna tappade hakan

Men en av Kerstins senaste bilder fick följarna att tappa hakan. Mormodern visade nämligen upp hela sin gaddade bakdel.

https://www.instagram.com/p/CtmdJTzqh1C/

Uppskattande kommentarer flödade in.

– När jag ser mig själv i spegeln ser jag en vacker än full av blommor, som man ju bara måste älska, har Kerstin sagt i intervjuer enligt Daily Star.

Tryck nu på DELA-knappen för att hylla starka individer som vågar gå sin egen väg!