Katten är fast ute i snön, men se nu när matte lockar med missens favoritmat

Vi vet alla hur det är att vara riktigt hungrig. Man tappar sakta men säkert energi och riktigt känner hur magen skriker efter mat. Många blir dessutom på dåligt humör och då gör man ofta bäst i att låta den personen vara tills något har serverats. En kort stund senare lär samma människa vara lika go och glad som vanligt igen.

Det här tänket kan faktiskt också appliceras på en del djur. Kolla bara in klippet nedan!

Mat är oerhört viktigt för oss. Det är liksom människans bränsle och till stor del det som ger oss nödvändig energi. Samma sak är det givetvis för djur. Även om vi sällan tycker om samma saker så är det viktigt att regelbundet få i sig föda.

Att gå hungrig länge är inte bra och det tär på kroppen. Därför bör man se till att få i sig i alla fall 3 mål om dagen. Även här finns det självklart olika rekommendationer för både människa och djur.

Men på tal om att vara riktigt hungrig och sugen på mat, så har det här klippet (nedan) på det temat fått stora delar av nätet att skratta högt.

Det är katten Pulme som inte låter något stoppa honom när han är riktigt hungrig. I videon, som setts av över 5 miljoner, hör matte Annie Gauthier sin utekatt jama utanför fönstret.

Hon öppnar då upp och ser sin katt sitta på uteplatsen bland massa snö. Då visar ägaren upp kattens absoluta favoritmat – och se nu vad som händer!

Jag kan verkligen känna igen mig i den här kattens vilja att ha något att käka när magen kurrar!

Dela gärna om du fick ett leende på läpparna!