Kända företaget blåste gamla på hundratals miljoner – nu sprids Svens raseri på nätet

Han är mest känd från TV, men under den senaste tiden har Sven Melander även blivit berömd som en vass tyckare som aldrig drar sig för att vädra sina många gånger starka åsikter. Han är verkligen en frisk fläkt som ofta blandar allvar med underhållning.

Sven Melander är känd från många olika roller i TV-rutan och älskad för sina insatser i bland annat klassikern Sällskapsresan. Men han kan mer än att bara showa framför en kamera.

Under de senaste åren har han blivit en av Sveriges mest färgstarka tyckare. Sven drar sig aldrig för att ta upp heta frågor och har ofta en tydlig åsikt om saker och ting.

Den 69-årige skåningen brukar dessutom lägga ut videoklipp i vilka han basunerar ut sin ilska – som ofta är kombinerad med viss underhållning – på Facebook och Youtube.

I sitt senaste klipp (nedan) är Melander förbannat på företaget Allra, som tillhandahåller tjänster för människors privatekonomi – och man nischar sig bland annat på att syssla med pensioner.

På senare tid har det stormat rejält kring företaget. Revisorer har hotat med polisanmälan och nyckelpersoner, som tidigare justitieministern Thomas Bodström, har lämnat styrelsen.

Nu riktar Melander skarp kritik mot hur Allra agerat – och menar att ”råttorna lämnar skeppet” medan pensionärerna står kvar och har förlorat massa pengar.

Källa: Sven Melander (Facebook)

DELA om du också tycker att stora företag borde sköta sig när folk väljer att lägga sina pengar hos dem!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!