Kameramannen ska filma viktig intervju – men hästen bakom har helt andra planer

Fotografen Greg Harriot var redo för en spännande jobbdag hos en hästuppfödare – trodde han. Det Greg inte visste var att man inte helt kan förbereda sig på busfröt Chunchun.

Många professionella fotografer känner nog igen sig i Greg. Jobb som ska göras tillsammans med djur kan sluta hur som helst.

Som det fullblodsproffs Greg är hade han hittat en perfekt plats att filma en intervju för showen ”Born to explore with Richard Wiese”. Programmet var på besök på en ranch nära Santiago i Chile och Greg gillade hur ljuset föll på just det här stället inne i stallet.

Mannen som ska intervjuas heter Gonzalo Vial och är känd för sina speciella teknik han använder för att träna sina hästar.

Allt ser ut att rulla på perfekt när Greg börjar känna underliga saker hända bakom hans vänstra öra. För att inte behöva göra en omtagning så ser man hur Greg gör absolut allt i sin makt för att inte behöva sluta filma intervjun, som trots allt flöt på jättefint.

Det visar sig i videon (nedan) att Gregs perfekta intervjuplats ligger aningen för nära båset till en av stallets keligaste och busigaste hästar – Chunchun! När den ståtliga, och för dagen extra sällskapssjuka, Chunchun ser att Greg är inom räckhåll så finns det inget som kan tygla hästen.

Vissa menar att sättet Chunchun nafsar på Greg tyder på att den verkligen tycker om honom och det hela är väldigt, väldigt gulligt.

Jag blir alldeles full i skratt av Gregs tålamod! Chunchun sätter verkligen färg på den här intervjun i takt med att nyfikenheten ökar. Se i videon nedan hur Greg kämpar med att försöka hålla kameran stadigt och sköta sitt jobb, samtidigt som han nästan viker sig fnissandes av Chunchuns något otajmade lekstund. Och se slutet med hästens aningen oömma kärleksförklaring!

Dela gärna vidare om du också blev glad av att se det här!