Julie tröttnade på att alla parkerade på hennes uppfart. Nu får kvinnans hämnd en hel värld att jubla.

Folk som parkerar på andras uppfarter och blockerar vägen ut för andra människor är riktigt tröttsamma egoister. Jag fattar att det kan vara svårt att hitta en vettig parkeringsplats, men att ställa till det för andra bara för det är ju bara idiotiskt.

Julie Geue Crowbororugh tröttnade på att massor av bilister parkerade på hennes uppfart och bestämde sig för att göra någonting åt det. Nu har 48-åriga kvinnans hämnd fått tusentals att vika sig av skratt på nätet.

Hennes lösning? Ni kommer älska detta…

Allt började för några veckor sedan. Då fick Julie nog när ännu en förare olagligt ställt sig på hennes tomt. Julie kunde inte komma ut själv och beslutade sig för att ta saken i egna händer.

Eftersom uppfarten behövde nytt grus kom hon på en idé. Hon beställde dit enorma påsar med grus från ett byggföretag och beordrade grävmaskinerna att ställa de tunga säckarna framför felparkeraren. Syndaren hade två val: Antingen fick personen låta bilen stå kvar, eller så var det bara att börja gräva ut gruset från säckarna.

travel1

Hon placerade även en lapp i säckarna tillsammans med en liten spade. ”Lycka till”, skrev hon.

”Efter en omröstning på nätet kom jag fram till att du nog behöver gräva dig ut till friheten. Obs! Det finns kameror som övervakar dig, så glöm inte att le när du arbetar..”

consulation

När föraren till den felparkerade bilen kom för att hämta sin bil fick han en chock.
”Han säger att han inte visste om att han parkerade framför ett hus. Men tyvärr, jag har mött så många lata, motbjudande, oförskämda och hotfulla människor att jag inte bryr mig om det var ett ärligt misstag eller inte, skrev Julie på Facebook.

Hon berättade också att detta händer minst tre gånger i veckan, så att hon inte kan köra upp på sin egen uppfart.

– Jag bor tvärs emot järnvägsstationen eftersom det är bekvämt… för mig! Jag har en uppfart med plats för fyra bilar, eftersom det är bekvämt för mig, inet för att lata människor ska kunna parkera gratis!

sunshine1

Bildkälla

Dela gärna om du tycker den här kvinna gjorde helt rätt!