Julia skickar ”sexig bild” till snuskgubbe – men klockrena blåsningen får nätet att jubla

Många ungdomar, framför allt tjejer, får stå ut med mycket på nätet. Många försöker ragga på dem och det sköts tyvärr inte alltid så snyggt. Det gäller verkligen att få stopp på trakasserier och att människor inte kan bete sig!

Ett sätt för att få stopp på snuskgubbar och andra som inte har vett nog att föra en trevlig konversation är att bemöta deras usla beteende på smarta och slagkraftiga sätt.

Det gjorde en tjej vid namn Julia för en tid sedan. Hon hade träffat en kille som heter Dean på nätet – och efter att han inlett med att säga ”hej” går det snabbt över till annat.

Snart ber killen Julia om att skicka en bild – gärna på hennes rumpa.

Den här tjejen tänker dock inte ge med sig för en snuskgubbe, men känner dock för att lura honom innan hon lämnar konversationen.

Nedan kan du se deras chatt den här dagen – och kolla nu in bilden som Julia skickar efter att hon skriver ”alright, one sec”, som betyder ungefär ”okej, en sekund”. Killen tror alltså här att han ska få den bild han önskar.

Men riktigt så blir det inte…

Bildkälla: tumblr.com

Efter att han svarar med ett tack skickar Julia den riktiga bilden. Det visar sig att närbilden inte är på hennes rumpa, utan på hennes knä. Runt har hon lindat ett förband som hon använt för sin stukade fot.

Många har nu hyllar den här tjejen för hennes smarta och roliga blåsningen! Den oförskämda killen fick nog känna sig rätt dum!

Jag tycker i alla fall att det här var ett klockrent sätt att bemöta den här typen av trakasserier på. Givetvis kan man fråga varandra om bilder, men att be att få se någons rumpa efter bara några sekunder tycker i alla fall inte jag är okej. Dela gärna för att visa att du står bakom Julia!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!