Jonathan släpper Tyson lös i parken – men när hunden återvänder kan inte husse sluta skratta

Hundar är underbara djur som verkligen kan hitta på både det ena och det andra. De är ofta oerhört nyfikna på sin omgivning och räds inte lite skitiga miljöer. De har ett otroligt luktsinne och han verkligen konsten att leta upp de mest underliga saker.

Engelsmannen Jonathan Dade och hans 5-årige labrador Tyson var för en tid sedan ute på en helt vanlig promenad. De valde att gå till en park i hemstaden Suffolk. Där hade de varit massvis av tidigare gånger och lekt.

Den 38-årige hundägaren släppte kopplet på sin vovve och Tyson sprang iväg mot ett buskage. Men en stund sedan kom han stolt tillbaka med något oväntat i munnen.
– Jag trodde först att det var en skitig pinne, men sedan såg jag vad det egentligen var, säger Jonathan till brittiska Metro.

Inne i buskarna hade Tyson hittat en 25 centimeter lång dildo!
– Han viftade på svansen och såg jättestolt ut. ”Kolla vad jag hittat”, ungefär. Jag började skratta så mycket att jag nästan kissade på mig, berättar Jonathan.

Bildkälla: Jonathan Dade / Mercury

Han tog en bild på sin hundkompis med dennes udda upptäckt och la sedan upp bilden på Facebook. Efter några timmar hade han fått en bra bit över 1 000 gilla-markeringar och folk har berättat att de skrattat högt åt det inträffade.

Bildkälla: Jonathan Dade / Mercury

Jonathan lät dock inte Tyson ta med dildon hem, utan de lämnade den i ett dike i närheten av där den hade hittats.
– De som eventuellt saknar den kan bara gå tillbaka och hämta den, säger Jonathan.

Man kan inte gömma något för hundar – det är det här ett ganska bra bevis på. Det är också lätt att förstå att Jonathan blev lätt chockad när hans hund kom springandes med en enorm dildo… Jag kan inte låta bli att fnissa när jag tänker på det.

Tryck nu på dela-knappen och sprid skrattet vidare till dina vänner!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!