Jonas hittar dumpade sopor i skogen – letar upp smitaren och tar den perfekta hämnden

Det är viktigt att bry sig om naturen och vår planet. Vi har ju bara en – och fler borde lägga lite energi på att göra en insats för miljön. Kan man dessutom göra det med en gnutta humor så skadar ju heller inte det.

Någon som verkligen verkar bry sig om miljön och att värna om naturen är Jonas Rambrink. Han var under torsdagen med i Nyhetsmorgon på TV4 där han berättade om hur irriterad han blir när folk bara dumpar sina sopor.

Härom dagen hade han hittat en skräphög – bland annat innehållande kartonger – där adressen till ”boven” fortfarande stod kvar. Klantigt, kan tyckas, om man nu ska dumpa något.

Det hela blev ju dock kanon då Jonas i stället för att bara bli irriterad slängde in skräpet i sin bil och körde hem det till miljöboven – och smitaren, som bor i ett hyreshus, fick sig nog en rejäl chock när soporna plötsligt kom tillbaka.

Jonas, som bör hyllas som en riktig kämpe, satte dessutom en lapp på porten så att smitaren och hans grannar kunde få läsa om miljöhjältens tankar om det hela.

Nedan kan du se inslaget i Nyhetsmorgon!

DELA om du också tycker det är viktigt att vi värnar om miljön!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!