Johnna använder killens pung som oväntade sminkprodukten – nu sprids klippet som en löpeld

Vi har alla våra olika knep för att bli extra fina – och det gäller att ha koll på läget när man står framför spegeln och ska fixa till sig inför en kväll med nära och kära. Då vill man verkligen se ut att vara på topp.

Att det finns olika sätt, vissa ovanligare än andra, för att fixa till sig kom nyligen den 18-åriga amerikanskan Johnna Hines med ett lysande bevis på. Tillsammans med sin pojkvän, 20-årige Damon Richards, var hon ute på en liten tripp över helgen.

Efter att ha tagit en dusch skulle Johnna sminka sig inför kvällen och stod då i badrummet. Paret brukar tycka om att ha lite konstiga upptåg för sig, vilket Damon då tog fasta på – och gick fram och la sina pungkulor på sin flickväns huvud.

Bildkälla: @punkzillaa

Det hela kan låta bisarrt, men hon tyckte det var ett kul påfund och delade direkt med sig av vad som hänt på sociala medier. Det blev så pass uppmärksammat att Johnna valde att ge hennes följare ännu mer inblick i parets vardag.

En stund senare la hon på Twitter ut när hon använde Damons pung som en klassisk sminksvamp.

Paret skrattar genom det märkliga videoklippet – och man får ändå gilla att de har ett avslappnad och till synes välmående förhållande.

Det hela har fått blandade reaktioner, men det mesta har varit skratt. Till BuzzFeed säger Johnna att de negativa tillropen inte stör henne, då det positiva väger betydligt tyngre.
– Jag har även fått privata meddelanden fått tjejer som säger att jag inspirerar dem genom att vara så bekymmerslös och avslappnad, berättar hon.

Nedan kan du se det bisarra klippet!

DELA om du skrattade, så kanske fler vågar vara så här avslappnade kring saker som egentligen inte är så farligt!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!