Johanna skriver kärleksfullt SMS till kompis – men pinsamma misstaget avslöjar lömsk hemlighet

När allt inte står helt rätt till i livet så brukar det bli ganska tydligt vem som är ens riktiga vänner. Det är de som alltid ställer upp och som finns där när man behöver det som allra mest.

Huruvida den här historien är helt sann eller inte vet jag faktiskt inte. Den har florerat på nätet från och till – men oavsett så tycker jag den har ett viktigt underliggande budskap. När man mår som sämst så brukar det bli ganska tydligt vem som är ens riktiga vänner.

Det är Johanna, som tjejen heter, som skriver ett fint SMS till sin kompis (som är anonym). Nedan kan du se hur deras konversation börjar.

Jättefint så långt. Johanna verkar onekligen bry sig om sin vän! Här verkar ju dock konversationen ta slut för den här gången, men plötsligt dimper ett nytt SMS från Johanna ner i den här tjejens inkorg.

Johanna gör alltså ett fatalt misstag – och skickar det SMS som ska till Robin till sin kompis med kärleksproblem (alltså Robins flickvän). Nu visar det ju sig dessutom att det är bästa kompisen (föra detta, i alla fall) som är en stor anledning till strulet mellan den här tjejen och hennes kille.

Snacka om ett hemskt svek, men jag kan inte låta bli att få ett lite elakt leende på läpparna kring att Johanna gör bort sig på det här biset.

Svaret hon får tycker jag dessutom är rätt klockrent – att tjejen liksom svarar på ”Robins” fråga. Vem vet – alla 3 kanske hamnade i samma hus den kvällen. Då skulle nog dock stämningen bli rätt stel…

Otrohet är aldrig någonsin okej och både Johanna och Robin ska naturligtvis skämmas över hur de betedde sig mot den här stackars tjejen!

Det är bara att hoppas att hon gått vidare och hittat någon ny, som på riktigt bryr sig om henne! Dela gärna om du håller med!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!