Johanna gör det förbjudna på jobbet – kommer hem och gör chockartad upptäckt

Det är givetvis bara en myt att ens yttre påverkar hur hjärnan fungerar. Att brunetter generellt skulle vara smartare än blonda tror jag exempelvis inte ett dugg på. Men att skämta utifrån de föreställningarna är trots allt ganska roligt. Jag är själv blond, men kan inte låta bli att skratta åt sådana fräckisar ändå. Det får man bjuda på!

Den här roliga historien tycker jag till exempel är klockren! När jag berättade den på jobbet i går fick jag dessutom ett rungande jätteskratt som repsons!

Tre unga kvinnor som jobbar på samma kontor lägger märke till att deras kvinnliga chef har börjat gå hem från jobbet tidigare på eftermiddagarna. De bestämmer sig för att sticka tidigt de också.

Eftersom chefen aldrig kommer tillbaka eller ringer till jobbet när hon har gått så kan hon ju inte märka det, tänker tjejerna. Så fort chefen har gått för dagen lämnar de tre unga kvinnorna kontoret.

Brunetten tar ett pass på gymmet innan hon ska träffa sin pojkvän för en middag.

Den rödhåriga tycker bara att det är skönt att komma hem extra tidigt. Hon fixar lite i trädgården, sedan går hon och lägger sig tidigt.

Även blondinen, som heter Johanna, går direkt hem. Men när hon öppnar ytterdörren hör hon konstiga ljud ifrån sovrummet. Hon smyger sig fram mot sovrummet, gläntar försiktigt på dörren – och får sig en riktig chock när hon ser sin man i sängen tillsammans med hennes egen chef.

Blondinen stänger tyst dörren och smyger ut ur huset.

Nästa dag när det är kafferast föreslår den rödhåriga och brunetten att de ska gå hem tidigt igen och frågar om inte blondinen hänger med.
– Aldrig i livet, svarar hon förskräckt. I går var det jäkligt nära att jag blev upptäckt!

Tryck nu på dela-knappen om du skrattade och sprid lite glädje till dina vänner i dag!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!