Johan får rådet att fästa snoppen med silvertejp längs benet. 2 dagar senare gråter han fortfarande.

Det kan inte vara lätt att ragga på någon man tycker är attraktiv. Johan hade mycket svårt med detta och fick ett tips av sin kompis Martin.

Johan gick in på den lokala baren en dag och var bedrövad. Han beställde en öl, satte sig i ett hörn och deppade.

När Johans kompis Martin såg honom och bestämde han sig för att komma över och se vad som stod på.

– Jo, svarade Johan. Det är en vacker kvinna som har börjat på jobbet och jag gillar henne jättemycket. Men varje gång som jag pratar med henne så blir jag så upphetsad att jag måste ursäkta mig och gå därifrån så hon att inte ser vad som står på, berättade Johan.

– Jasså, det är en enkel sak att lösa, svarade Martin.

– Hur då? Jag gör vad som helst, sa Johan.

– Nu ska du höra, du tar silvertejp och tejpar fast lemmen längs benet. Det är lite avigt kanske och det kan göra rätt ont. Men du kommer i alla fall att kunna tala med henne och när du väl lär känna henne kommer det hela inte vara ett problem längre, sa Martin.

– Nämen, det skulle faktiskt kunna fungera! Tack så mycket, du är en riktig kompis! Sa Johan och sken upp.

Ett par dagar senare kommer Martin in på baren igen och ser att Johan ännu en gång sitter och deppar i ett hörn. Han går fram för att se vad som står på.

– Nå, hur gick det? Frågade du om en dejt? Frågade Martin.

– Jupp, svarade Johan och såg knappt upp från sin öl.

– Och vad svarade hon? Frågade Martin.

– Hon svarade ”Ja.” Sa Johan.

– Men det är ju fantastiskt, vad hände då? Frågade Martin.

– När jag tillslut hade samlat modet att fråga henne om dejten så fungerade silvertejpen perfekt. Så sedan när det väl var dags för dejten så använde jag den igen, för att inte ta några risker, sa Johan deppigt.

– Det låter rimligt, svarade Martin.

– Hursomhelst, så när jag ringde på dörrklockan var jag väldigt nervös. Och så kom hon och öppnade dörren i den mest fantastiska klänning du någonsin kan föreställa dig. Det var det sexigaste jag sett… Sa Johan.

– Så, vad hände?! Frågade Martin.

Johan skakade på huvudet, suckade och svarade till sist:

– Jag sparkade henne i huvudet.

DELA gärna med dina vänner för ett gott skratt!

Gilla Ett gott skratt om du vill ha ett roligare flöde!