Jodi förälskade sig i en 600 år gammal bro – nu är de gifta: ”Han är pålitlig, sensuell och snygg”

Att gifta sig är för många den största dagen i livet.

Man får äntligen svära evig trohet och bedyra sin kärlek till den man håller allra mest kär här i världen.

Men det är inte för alla som ”den rätte” är en människa.

För Jodi Rose, från Australien, är hennes stora kärlek en 600 år gammal bro i södra Frankrike, som hon är gift med, skriver Daily Mail.

Man styr inte över vem man blir kär, men för de flesta av oss innebär det en annan människa. Men för Jodi Rose var det en bro som fick henne på fall, nämligen Le Pont du Diable-bron i södra Frankrike.

”Jag kände det direkt”

Att bli kär i saker istället för människor kallas objektofili. Då kan man bli kär i en bil, en vägg eller som för Jodi Rose, en bro.

Den 600 år gamla bron och Jodi möttes under en resa och Jodi föll pladask.

– Han är väldigt snygg och stark. Jag kände direkt att det här är någon jag verkligen kan knyta an till, säger Jodi till Daily Mail.

Sedan 2013 är det lite ovanliga paret gifta.

Bildkälla: Youtube

”Fick ha mitt prinsessbröllop”

Vigseln ägde rum inför  14 gäster, däribland stadens borgmästare. Jodi bär stolt sin ring, maken tillika bron har fått en mer anpassad ring som nu sitter fast i ena brofästet.

– Jag var ganska nervös innan, men jag kände mig verkligen som en brud. Jag fick mitt prinsessbröllop, säger Jodi till Daily Mail.

Bildkälla: Youtube

”Pålitlig, sensuell och snygg”

Då Jodi levt ett ganska kringflackande liv tidigare ser hon bron som en stadig punkt i livet.

– Han får mig att behålla fötterna på jorden samtidigt som han låter mig gå min egen väg, utan att försöka styra mig. Han är allt jag söker i en man, han är pålitlig, sensuell, snäll och snygg, säger Jodi till Daily Mail.

På sin blogg skriver Jodi följande:

”Trots att han är gjord av sten, så är resonansen i hans väsen mycket närvarande, och jag känner frid i hans starka famn. Han får mig att känna samhörighet med jorden och drar mig för att vila från mina oändliga nomadiska vandringar.”

Vad tycker du om detta? Kan man verkligen gifta sig med en bro? Eller är det galenskap?

Dela vidare artikeln till dina vänner för att se vad de tycker!

window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);