Jennifer slutade jobba för att kunna amma sin pojkvän varannan timme.

Att amma offentligt har varit en stor debattfråga länge och verkar aldrig få ett slut. Nu har det kommit en ny grej till samma kategori. Att amma vuxna!

Jennifer Mulford, 36 år, har inte fött barn på 20 år. Nu har hon tagit tjänstledigt från sitt jobb som bartender för att amma sin pojkvän Brad Leeson. Hon tycker inte detta är något konstigt, tvärtom! Hon gillar det!

– Jag har alltid gillat att få mina bröst smekta när jag har sex så jag visste att jag skulle tycka om det, säger Jennifer till The Sun.

Hon träffade Brad genom att Jennifer började läsa på internet om att amma vuxna och insåg att hon ville prova på det. Det var då hon började leta efter en partner som delade samma intresse. Efter oändligt många försök att hitta någon med samma nyfikenhet på detta på vanliga dejting sidor gav hon nästan upp hoppet. Men efter att hon började chatta med hennes gamla pojkvän, Brad, från skolåren så tog hon upp det med honom.

– Det var som en lampa tändes i hans huvud och jag kunde höra på hans röst att han var nyfiken och exalterad över idén.

Brad började själv söka runt efter information om ABR (Adult Breastfeeding Relationship) och tillslut blev paret mer än bara vänner.

– Jag kan komma hem efter en stressig dag och bara sekunder efter att Brad börjat suga känner jag mig lugn. Då blir vi en person, jag har aldrig känt mig så bekväm med något. Vi har en starkt band ingen kan komma i närheten av, säger Jennifer till The Sun.

Brad, som är bodybuilder, suger på Jennifers bröst varannan timme. För att detta ska fungera eftersom att Jennifer inte har fött barn på 20 år, måste Jennifer torr mata och pumpa brösten varannan timme. Precis som om hon matade en bebis. Att amma offentligt har varit en diskussion hos paret, men de har inte vågat ta steget.

– Om Brad hade fått bestämma hade vi gjort det, men det är lite för privat för mig, säger Jennifer till The Sun.

Foton: Alice McIntyre

DELA gärna detta med dina vänner!

Gilla Ett gott skratt om du vill ha ett roligare flöde!