Jarmo somnar bredvid frun och mumlar 5 ord – morgonen efter noterar han en oväntad detalj

Ett gott skratt förlänger livet, brukar man ju säga. Det verkar dessutom ligga något bakom det. Jag läste bara härom dagen om forskning som tyder på att lyckligare människor blir äldre. Det är ju dock ganska logiskt, men glöm inte att se till att skratta och njuta av livet!

Den norrländske jägaren stapplade en måndagskväll in på den lokala baren. Efter en stund kallade han bartendern till sig och sa:
– Sätt på mig en ögonbindel och lägg fram vilket skinn som helst, så ska jag säga vad det är för djur och hur det blev dödat. För varje rätt får jag n öl, okej?
– Okej, svarade bartendern och tänkte att det ju bara inte kan gå.

Han slängde fram ett skinn.
– Enkelt. Tiger, skjuten med en 1N38-kaliber Magnum, sa mannen som heter Jarmo.
– Rätt, sa bartendern och tog fram nytt skinn och gav samtidigt mannen en öl.
– Älg, skjuten med ett 6,5 mm salongsgevär.
– Rätt igen.

Och så höll det på hela kvällen, tills mannen vinglade hem och la sig.

Nästa morgon när han kollade i spegeln hade han en blåtira på vänster öga och sa till sin fru:
– Nog var jag full igår, men inte slogs jag väl?
– Det var jag som gav dig en smäll, sa frun belåtet. Du tjatade om din jäkla förmåga att känna på skinn och avgöra djur och vapen. Sedan när du hade somnat satte du handen innanför mina trosor och mumlade: ”Skunk, kluven med en yxa…”.

Snåla inte nu, tryck på DELA om du skrattade!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!