Janne köper sex av prostituerad – när tjejen vaknar hittar hon mystisk lapp med 6 oväntade ord

När man hamnar i knipor så gäller det att leta efter tänkbara lösningar. Den här fräckisen, som vad jag vet inte hänt i verkligheten, handlar om en tjej som tog till en desperat metod när det började gå utför. Trots att hon började tjäna pengar så fick hon en rejäl chock timmen senare!

Jag fann den här historien på nätet tidigare i dag och tänkte att jag bara måste dela den med er!

Det var flickan från landet som sökt sig in till storstaden för att förutsättningslöst söka lyckan. Liksom så många andra misslyckades hon och snart var hon pank.

För att inte svälta började hon att sälja sig på gatan. Hon träffar sin första kund vid namn Janne och följer honom till hans hotell. Där görs vad som göras skall och sedan somnar båda.

När hon vaknar är hon ensam på rummet, men på nattygsbordet ligger några sedlar och längre bort vid dörren ligger en lapp. Hon reser sig upp, går bort mot dörren, tar upp lappen och börjar läsa.

I text har mannen av någon anledning sammanfattat deras natt tillsammans och avslutar sedan: ”Tack för inatt, min lilla stockros”.

Hon förstår inte vad han vad han menar med det, men tar pengarna och går. På vägen hem passerar hon biblioteket och kommer på att hon kan gå in och slå upp vad en stockros är. Hon går in och letar rätt på en bok om olika växter.

Tjejen slår upp ordet och läser: ”Stockros – gör sig utmärkt bakom uthus och lador, men totalt oduglig i sängar”…

Gör dina vänner en tjänst och dela den här fräckisen så kanske du kan sprida skrattet vidare!