Idiot vägrar sluta röka på bensinstation – håll nu koll till höger när killen får vad han förtjänar

En del lagar och regler kan jag tycka är rätt underliga. För den sakens skull ska man inte ignorera dem, men jag kan förstå att folk ibland kan bli lite sura på alla samhällets riktlinjer. Men de finns där, trots allt, för människans bästa och det blir givetvis kaos om man struntar i dem.

Något av det mest självklara som finns är att man inte röker på bensinstationer. Överlag har cigarettbolmande minskat de senaste åren, känns det som – och så även de problem som rökning ställer till med. Det är exempelvis väldigt ovanligt att folk försöker röka på flygplan numera.

Men i det här klippet (nedan) är det en idiot som tänt en cigg när han tankar bilen på en bensinstation. Flera andra på macken reagerar på killens korkade beteende, men det är först när en från personalen dyker upp till höger som killen får vad han förtjänar. Allt fångas på övervakningskameran.

Jag ska inte avslöja för mycket, ni får kolla själva – men jag fick i alla fall ett brett leende på läpparna! Tryck sedan gärna på dela-knappen för att visa att du är emot rökning!

Tryck gärna på DELA om du också är trött på rökning!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!