Idiot stämmer granne för att ha satt upp staket 4 centimeter fel – stenhårda revanschen lär surgubben en läxa

Att ha grannar kan vara härligt. En granne kan bli en kompis man umgås med och som kan passa ens husdjur om man är på semester.

Men en granne kan också vara en ren och skär mardröm om det vill sig illa. En gnällig granne som stör sig på precis varenda liten petitess och ställer till med bråk när det inte behövs.

Mannen här nedanför hade exakt en sådan granne. Men istället för att stå ut med hemskheterna bestämde han sig för att låta grannen smaka på sin egen medicin.

Det är på nätforumet Reddit som den icke namngivne mannen berättar om sin hemska granne.

Staketet fyra centimeter fel

Det hela började när mannen anlitade hantverkare för att sätta upp ett staket mellan tomterna.

”Hantverkaren gjorde en liten miss och råkade sätta staketet fyra centimeter på fel sida om tomtgränsen. Grannen gjorde värsta grejen av det och tog oss till rätten, där vi naturligtvis förlorade eftersom staketet stod fel” skriver mannen i inlägget.

Mannen försökte då betala grannen för den del av tomten som berördes, vilket var 0,4 kvadratmeter. Men grannen vägrade och gick alltså till rätten istället.

Mannen blev givetvis sur på sin granne men upptäckte snart en detalj som skulle innebära gruvlig hämnd.

Bild: Shutterstock

Grannens staket…

Grannen har en hund, som ofta skäller på mannens barn när de leker på tomten.

Hunden är av en ras som enligt lagen kräver att man har ett staket som är två meter högt och sitter på en betonggrund.

Grannens staket mäter bara 140 centimeter. Detta upptäckte mannen och gick helt sonika till polisen och anmälde grannens staket. Öga för öga…

”Vi förlorade i rätten, vilket är helt korrekt, staketet var ju fel. Men eftersom han var så himla noggrann med lagen när det gällde oss så blir det ju lite hyckleri när han själv inte följer den. Så nu sitter vi i samma båt, åtminstone” skriver mannen i inlägget.

Det var nog inte vad grannen hade räknat med när han började jävlas!

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får läsa det här idag!