Idiot dumpar sopberg på bondes mark – råkar lämna viktig ledtråd som leder till genial hämnd

Det finns få saker jag blir så förbannad av som människor som inte inte kan bete sig bland folk och tror att de äger allmänna utrymmen. Den värsta typen är absolut de som skräpar ner och tycker att det är helt okej att komma undan med sådant beteende.

Det är därför jag blev så glad när jag hittade den här enkla hämndhistorien som utspelar sig i två delar. Den delades på bildforumet Imgur av användaren ”cardownloader” den 25 april.

Det börjar med att en bonde i Kalifornien hittar ett sopberg på sin gård. Det är någon idiot som har kört hela vägen ut till bondens mark och sedan bestämt sig bara för att dumpa sin skit där. Tydligen är det något som händer då och då i området.

Men när bonden går igenom soporna inser han att idioten gjort ett stort misstag, så som idioter ofta gör. Han har råkat slänga ett kuvert med sin hemadress på.

Självklart gör bonden det enda rätta. Han lastar på sin pickup och ger tillbaka skiten som har dumpats på hans mark till dess rättmätiga ägare.

En av kommentarerna till bilden säger att det händer ofta: ”Jag bor i närheten av Deleno i Bakersfield och det här är ett seriöst problem. Det som är värre är att det finns återvinningsstationer överallt. Sluta vara lata!”

Jag hoppas att den som dumpade soporna fick sig en rejäl dos av sin egen medicin och slutade upp med de här dumheterna i framtiden.

DELA gärna den här artikeln om du tycker han gjorde rätt som tog hämnd!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!