I vilken ställning sover du? Svaret kan säga något intressant om dig som person

33 procent. Så mycket av våra liv tillbringar vi till sömns. Och det är inte så konstigt, för hur skönt är det inte att få krypa till kojs efter en lång dag?

När man väl somnat så sker en hel del saker, som vi inte själva kan rå för. Vissa snarkar, vissa vrider sig hela nätterna långa, vissa pratar i sömnen och en del pruttar högt.

I vilka ställningar man sover i är ingenting man reflekterar särskilt mycket över, men enligt det här personlighetstestet så kan ens sovställning säga något om ens personlighet.

Självfallet ska man ta den här typen av personlighetstester med en rejäl nypa salt, men de är ändå roliga att göra och stämmer förvånansvärt ofta bra in på en!

Så tänk nu efter eller fråga din partner – hur sover du? Här nedanför kommer beskrivningarna.

1. Den lugna

Personer som sover så här är ofta lugna och pålitliga. Det är svårt att förolämpa dig och du räds inte framtiden. Få saker kan få dig på dåligt humör, du anpassar dig snabbt efter omständigheterna med ett leende på läpparna.

2. Den kreativa

Sover du ihopkrupen på detta vis, behöver du bli omhändertagen och skyddad. Du gläds åt när folk förstår dig och håller allehanda problem på behörigt avstånd. Du är kreativ av naturen och målar eller dansar gärna.

3. Ledaren

Sover du på mage med armar och ben åt alla håll är du en ledare. Du är impulsiv och tar gärna initiativet när något ska göras. Du har gärna ordning och reda runt och planerar gärna i förväg. Du är målmedveten och strävsam.

4. Den som älskar livet

Sover du på rygg enligt bilden ovan, så är du en positiv och stark person. Du älskar livet och uppmärksamhet. Du omger dig gärna med många människor. Du kämpar hårt och är alltid ärlig, oavsett konsekvens.

5. Den målmedvetna

Sover du på rygg med raka armar och ben är du målmedveten. Du sätter upp tydliga, och höga, mål och slutar inte förrän du klarat dem. Du kräver mycket av andra, men ställer om möjligt ännu högre krav på dig själv – för att du vet att du kan.

6. Äventyraren

Sover du så här, på mage med ena benet utåt, så är du äventyrlig. Du hoppar gärna på spontana grejer och du dras till allt äventyrligt. Du har svårt att ta långsiktiga beslut, det löser sig ändå alltid i slutändan.

Stämde det in på dig och din sovställning?

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här idag!