I 200 km/h blir han stoppad av polisen. Men ursäkten är så rolig att han helt slipper böter.

Johan var ute och provkörde sin nya sportiga BMW.

Han fällde ned taket och tryckte på gasen. När han körde över 160 såg han blåljus bakom sig.

Han hade blivit något fartblind och tänkte att polisen kan aldrig köra ikapp honom. Han tryckte gasen i botten, men när han närmade sig 200 började han att tänka, ”Vad i helvete håller jag på med?” och då stannade han vid vägrenen.

Polisen kom fram till bilen med böteslappen i handen.
– Det har varit en lång dag, mitt pass är snart slut och det är dessutom fredag den trettonde. Jag har ingen lust att börja trassla med papper. Jag släpper dig om du kan lämna en förklaring för fortkörningen, som jag inte har hört tidigare?

Mannen tänkte två sekunder och svarade:
– Min fru lämnade mig förra veckan, hon stack iväg med en polis och nu trodde jag att det var han som ville lämna tillbaka henne!

Polisen fällde ihop sitt block önskade Johan en trevlig helg och åkte iväg.

Gilla Ett gott skratt om du vill ha ett roligare flöde!