Husse startar dejtingprofil till hund – svaren som väller in liknar ingenting du läst

Alla förtjänar kärlek här i livet. Både människor och djur. Även om man träffas på olika sätt och kanske har lite olika preferenser för vad som skapar ett bra förhållande så kan det vara mysigt att se när exempelvis hundar finner kärleken.

För en tid sedan gjorde hunden Phil stor succé på nätet när han var ”best man” på sin husses bröllop. Själv har vovven, som är en Alaskan Malamute, haft svårt att finna kärleken – men just därför har nu hans käre ägare skapat en profil åt Phil på den populära dejting-appen Tinder som används av miljontals.

På sin otroligt söta visningsbild poserar han med en fluga och ett härligt leende – och det råder ingen tvekan om att Phil är populär bland damerna, även om han nog är den enda hunden på Tinder, som ju huvudsakligen är till för människor.

Ägaren har på sociala medier lagt upp bilder på olika konversationer – och de är riktigt underhållande. Även om det hela givetvis får tas med en nypa salt så spelar de flesta av tjejerna med. ”Vem är en duktig pojke?” och ”Du är sötast på Tinder!” är några av öppningsfraserna som Phil fått stöta på! Det här liknar ingenting som jag tidigare läst!

Hunden menar dessutom att han inte är ute efter något seriöst, utan främst vill åt att bli kliad på magen och klappad på huvudet.

Nedan finner du några av konversationerna! Jag tycker att det här är helt klockrent!

Här var det rakt på sak!

Det här verkar ju vara något att satsa på!

Här ska det klias mage!

Haha! Man kan även inleda på traditionellt sätt: ”Hej!”

”Inte ute efter något seriöst…”

”Vad fan gör du i England?!” Ja, för Phil är annars hemmahörande i USA – främst i Boston och Los Angeles.

Bildkälla (samtliga): lifewithmalamutes

Tryck nu på dela-knappen för att sprida det här vidare till dina vänner! Kanske känner du någon som skulle passa ihop med Phil?!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!