Husse säger ”hallå” till hunden – när svaret kommer kan familjen inte sluta skratta

Hundar är underbara! De är ofta glada och kan ställa till med de mest märkliga upptåg. Det är dock en stor del av deras charm – att det är sällan som man verkligen vet vad som ska hända runt dem.

Visst kan hundar ”prata”! Det är den här ”konversationen” (i klippet längre ner) mellan vovven och husse ett bra exempel på. Vad jag däremot inte visste var att hundar också kan snacka människospråk!

När husse kommer fram till grinden vid huset hälsar han på sina hundar. ”Hallå!”. Men i stället för att få ett klassiskt och härligt skällande tillbaka svarar den minsta av de två hundarna något som chockar hela familjen.

Eftersom husse hade mobiltelefonen framme och kunde filma den roliga sekvensen har den nu snabbt spridits som en löpeld på internet – och det är inte svårt att förstå varför! Hela 7 miljoner människor har sett det här klippet!

Utan den minsta tvekan tittar hunden på sin husse – och svarar med ett ”hallå” nästan lika tydligt som ägarens. Efter att ha sett den här videon (nedan) kan jag bara undra om det ändå är så att vissa hundar faktiskt kan prata och förstår vad vi säger.

Visst är hundar fantastiska?! DELA nu om du håller med!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!