Husse frågar om ”Blaze” vill följa med till hunddagiset, lyssna nu noga på svaret

De flesta hundar tycker om att få vara ute och springa, leka och att slippa ligga stilla alltför långa stunder. Men det finns undantag – och ibland kan även djur, nästan skrämmande likt människor, vara morgontrötta.

Siberian husky är en hundras som trivs i kyla. De är vana vid att arbeta, exempelvis genom att dra slädar – och de trivs vanligtvis i sällskap av andra hundar. Det är således en ras som kräver mycket motion. De trivs sällan med att ligga stilla långa stunder, utan vill helst vara ute i naturen.

Men det finns ju undantag. Hunden Blaze är ett sådant exempel. I ett klipp som spridits på nätet – och som har 20 miljoner visningar på Youtube – försöker hans husse få honom att gå in i sin bur så att de kan åka till hunddagiset, men Blaze verkar tycka att vardagsrumsgolvet är en mer trivsam plats att vara på.

Man kan riktigt se hur trött och seg hunden är – och eftersom man själv varit morgontrött otaliga gånger är det inte alls svårt att förstå hans ångest.

Det roligaste är dock att kunden nästan pratar. Han gör ett läte som låter som ”no” (nej) flera gånger när hussen säger att det är dags att åka till kenneln.

Det hela är både gulligt och roligt på samma gång! Se klippet nedan!

DELA om du upplevt samma känsla som hunden Blaze!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!