Husse får rejäl skrattchock när hunden rusar in i huset med ett helt nytt leende

Något som jag aldrig kan få nog av är härliga, glada hundar. De har ofta massa konstigheter för sig, vilket dock är en stor del av deras charm. Med en vovve i huset blir livet sällan tråkigt.

Ägaren till busiga hunden Pandora kunde inte sluta skratta efter att han gjorde en oväntad upptäckt för drygt ett halvår sedan.

Plötsligt kom hans vovve inspringande i huset, efter att ha varit och lekt på baksidan, med världens leende. Ett helt nytt leende, tyckte husse.

– Jag kunde först inte se vad det var riktigt, men så lyfte jag på hennes huvud och dog nästan av skratt, berättade ägaren Lucas Alves Magalhães för sajten Dodo.

Det visade sig att det var ett par löständer som Pandora hade hittat. Hon har tidigare jobbat som polishund och älskar att gräva efter saker – men hennes senaste fynd var av det konstigare slaget.

– Ett äldre par bodde i huset före oss, så jag antar att det kommer från dem. De kanske hade fått nya läständer och grävt ner sina gamla på baksidan. Inte vet jag, men det är den enda rimliga förklaringen. Jag vet att det inte kommer från oss, säger Lucas Alves Magalhães.

Efter att ha tagit några bilder på det hela tog husse ut löständerna ur munnen på sin hund så att hon inte blev alltför förälskad i dem.

Nedan kan du se Lucas Alves Magalhães klockrena bilder!

Bildkälla (samtliga): Dodo

DELA om du också älskar härliga hundar!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!