Hunden står redo för hinderbanan – då gör han det förbjudna och får miljontals att skratta

Hundar går att träna till stordåd. Med rätt disciplin och bestämdhet kan man få dem att göra alla möjliga typer av konster och trick. Vissa blir så pass duktiga att de tävlar kan de kan börja tävla.

Det är väl ingen nyhet att hundar är underbara djur. Något av det som är mest fascinerande med dem är hur de går att träna till att utföra alla typer av konster och trick. Med rätt disciplin och bestämdhet kan man få sin hund att bli extremt duktig.

Många väljer dessutom att tävla med sina hundar i olika typer av uppvisningar. En av de vanligaste grenarna är en ”hinderbana” då hunden ska ta sig runt på snabbast möjliga tid utan att begå fel på vägen.

Det finns dock ofta många moment som kan distrahera hunden och få den på andra tankar. Det är då dess disciplin verkligen sätts på prov.

I det här klippet ser vi, som tredje hund, en golden retriever som verkar laddad på att göra ett gott intryck hos domarna, men när det väl är dags att leverera går det inte riktigt som ägaren hade hoppats.

Vi säger inte mer än så, utan låter er – som över 21 miljoner tittare redan gjort – njuta av videon. Det är omöjligt att helt hålla sig för skratt!

DELA om du också skrattade!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!