Hunden får inte vara uppe i sängen – dolda kameran fångar klockrena kontringen

Hundar är fantastiska djur som ofta bär på många olika personligheter. De kan vara roliga, envisa, påhittiga, luriga – men det som är gemensamt för nästan alla vovvar är att de är lite busiga.

Något av det bästa som hundar vet är att springa runt, leka och ha kul – men efter en lång dag som härlig vovve blir man ofta lite trött. Då lockar gärna husses eller mattes säng lite extra.

Hunden i det här klippet (nedan) hade dock blivit tillsagd flera gånger att han inte fick vara uppe i ägarens säng. När han lämnades ensam hemma misstänkte dock familjen att hunden ändå hoppade upp i sängen och gosade in sig.

För att få koll på hur det egentligen låg till installerade man en dold kamera riktad mot sängen.

Vad den fångar är helt underbart. Just efter att ägaren gått hemifrån smyger sig hunden fram mot sängen. Först ser det ut som att han tvekar lite, men kan till slut inte hålla sig – och tar ett skutt upp på det förbjudna området.

”Och väl där – ja, då kan lika gärna köra på för fullt”, verkar hunden tänka, för sekunderna senare bjuder han på något form av glädjerus. Sängen utnyttjas verkligen till max.

Samtidigt ligger familjens katt bredvid och beskådar spektaklet. Dock på ett betydligt mindre hetsigt sätt

Det här är verkligen underbart!

DELA om du också älskar hundar!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!