Frun upptäcker att sexiga kvinnan är mannens ex – klockrena kontringen är guld

Någon gång under årens lopp får man ett brev hem, ett mail, eller en inbjudan på Facebook om en klassåterförening. Känslorna inför detta möte är säkerligen blandade mellan att det skulle vara roligt, till att det skulle vara hemskt och jobbigt.

Min fru och jag satt vid ett bord på min gymnasieåterträff när vi såg en riktigt berusad kvinna vid ett annat bord, alldeles ensam, drack ena drinken efter den andra – och började bli rikligt berusad.

Frugan vänder sig till mig och frågar:

– Känner du henne?

Jag suckade:

– Hon är min gamla flickvän. Vad jag har fått höra började hon dricka direkt efter att vi bröt med varandra för länge sedan och att hon tydligen inte ha varit nykter sedan dess.

– Herregud, sa frugan. Vem kunde tro att någon kunde fira så länge?

DELA gärna med dina vänner!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!