Hon upptäcker att killen är otrogen på restaurangen – geniala revanschen hyllas av tusentals

Otrohet är aldrig någonsin roligt. Det förstör relationer och är känslomässigt oerhört påfrestande. När en kärleksaffär dock upptäcks gäller det att kunna hantera besvikelse och svek på bästa sätt.

Alison Chappell och hennes kille var i York i England där de gick på romantisk middag restaurangen Sutlers. Besöket skulle dock förstördas när pojkvännens telefon plingade till på bordet – och Alison kunde då snabbt se att han hade fått ett textmeddelande från en annan tjej.

Det visade sig att han hade en kärleksaffär och allt var därmed förstört. Det här är dock en tjej som har den otroliga förmågan att blanda in en gnutta humor i all sin besvikelse.

Dagen efter händelsen skrev hon nämligen på restaurangens Facebook-sida där hon tackade för besöket, men även berättade om varför upplevelsen lämnade mer att önska (pojkvännen hade ju varit otrogen…).

Inlägget hyllades av många som tyckte hon skämde ut killen på ett snyggt och smakfullt sätt. Han förtjänade ju trots allt att få må lite dåligt efter vad som skett.

Restaurangen svarade dessutom på Alisons inlägg – och vad de skrev han ni läsa nedan.

Jag tycker både Alison och restaurangen Sutlers sköter det här helt klockrent! DELA om du håller med!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!