Hon tror hennes man var otrogen på halloweenfesten. Men när sanningen kommer fram kan jag inte låta bli att le.

Ett par hade sedan en tid blivit bjudna på en fin Halloweenfest. Båda hade sett fram emot maskeraden länge och många av deras vänner skulle gå dit.

Samma dag som festen skulle vara fick frun en fruktansvärd huvudvärk och sa till sin make att han borde gå på festen ensam. Som den hängivne make han var protesterade han så klart. Men frun förklarade att hon skulle ta lite alvedon och lägga sig, det fanns ingen anledning att han inte skulle få ha lite kul. Så han tog helt enkelt på sig sin utklädsel och gick.

Frun vaknade upp efter en timme av god sömn och mådde bra igen. Det var fortfarande tidigt så hon bestämde sig för att också gå på festen. Eftersom hennes man inte visste vad hon hade för utklädsel planerad för kvällen tänkte hon att det skulle vara ett bra tillfälle att ha lite kul med honom, och se hur han betedde sig utan henne.

Väl på festen fick hon syn på sin make som dansade runt på dansgolvet med varje tjej han kunde, tafsade lite här och pussade lite där. Frun närmade sig honom och eftersom hon också var förförisk, het och på, så lämnade han sin tillfälliga partner på dansgolvet för frun.

Hon lät honom gå så långt som han önskade – inte så konstigt eftersom det var hennes man. När han till slut viskade ett förslag i hennes öra som hon godtog, så gick de ut till en bil där de gick ännu längre.

Innan utklädseln åkte av vid midnatt smet frun iväg och åkte hem. Hon lade undan sin kostym och gick i säng, undrandes över vilken förklaring hennes man skulle komma med över hans beteende.

Hon satt vaken när han kom hem i sängen och frågade hur han hade haft det.
– Ungefär som vanligt. Du vet att jag aldrig har det särskilt roligt när du inte är där!

Så frun frågade:
– Dansade du mycket?

Maken:
– Vet du … jag dansade inte en enda gång. När jag kom dit så träffade jag Erik, Peter och några andra grabbar, så vi gick ner i källaren och spelade poker hela kvällen. Men däremot verkar han jag lånade ut kostymen till ha haft en riktigt, riktigt bra fest!

DELA nu med dina vänner om du skrattade!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!