Hon tog sin man på bar gärning med tvillingsystern. Hämnden? Genial!

Vad skulle du göra om du kom på att din man var otrogen? Repa hans hans bil? Slänga ut alla hans kläder från fönstret? Eller till och med ge karlsoken en smäll? Eller har du mer diaboliska hämndplaner

Den här historien har rapporteras i Kinesisk media och kommer först från Sina Weibo, kinesiska motsvarigheten till Twitter. Jag kan inte vara 100 procent säker på att den är sann men jag ville dela med mig av den får att jag tror många kan känna igen sig.

Själv är jag inte den otrogna typen så jag behöver inte oroa mig för att någon ska hämnas på mig och vad jag vet har ingen som jag träffat varit otrogen mot mig. Men OM det skulle hända tror jag att jag skulle bli heligt förbannad.

Det är kanske därför jag uppskattar historien om 29-åriga Ting Sus hämnd så pass mycket.

Ting Su som bor i Kina hade misstänkt att hennes man varit otrogen en längre tid. Han verkade dölja saker från henne och gick ofta ut sent om kvällarna. Hon blev mer och mer misstänksam och tillslut var hon tvungen att ta reda på sanningen.

Hon använde en GPS-funktion på mobilen för att för att hitta hennes mans bil på en parkering nära ett lokalt shoppingcenter.

Och där fick hon fog för sina farhågor.

Hon hittade sin man, Cheng, naken mitt i akten med att vara otrogen med en annan kvinna.

Men inte vilken kvinna som helst. Det var Ting Sus egen tvillingsyster!

Händelserna som utspelade sig då är en typ av poetisk rättvisa…

4

Ting Su gick fram till bilen och konfronterade genast sin man och sin tvillingsyster, som båda var nakna i bilen. När hon öppnade dörren blev de båda så chockade att de hoppade ut ur bilen. De försökte ta sig till framsätet men då såg Ting Su sin chans.

1

När båda var ute ur bilen passade Ting Su på att hoppa in i den och låste alla dörrar. Hennes man och syster tvingades stå utanför, bankandes på dörrarna och försöka bli insläppta.

Ting Su skrattade när hon körde från parkeringen.

En person som stod på parkeringen ska ha sagt till reportrar:
– Han bankade allt han kunde på fönstret och skrek men hon brydde sig inte och åkte bara där ifrån.

2

Nu har Ting Su tagit ut skilsmässa. Tydligen hade hennes man varit otrogen med hennes tvillingsyster ända sedan Ting Su själv hade fött barn, ett par tvillingar. Låt oss hoppas att hennes döttrar har mer respekt för varandra än Tung Sus syster hade.

Källa

Tycker du att hon gjorde rätt?

Snälla, DELA den här historien för att visa att otrogenhet alltid är FEL!

Gilla Ett gott skratt om du vill ha ett roligare flöde!