Fräckis: Frun gör snuskig upptäckt 20 år efter bröllopet

Det sägs att man i ett lyckligt förhållande inte ska ha några hemligheter för varandra. Om det stämmer eller ej vet jag inte, jag är ingen äktenskapsrådgivare – men att ha sina egna intressen och hobbys tror jag är viktigt. Alla behöver vi lite egentid då och då.

Nåväl, med det sagt – den här historien trillade jag över på nätet tidigare i dag och den fick mig att skratta högt, så jag kände att jag bara måste dela den med er!

Det var ett lite äldre par, Inga och Bernt, som varit gifta i över 30 år. Varje gång de skulle älska insisterade mannen på att de skulle ha lampan släckt. Men till slut, efter så lång tid ihop, tyckte kvinnan att det var löjligt. Vad hade han att dölja egentligen?

Hon funderade på hur hon skulle få honom att sluta med denna vana.

Så en natt, när de var mitt inne i en romantisk akt, tände hon ljuset. Hon tittade ner … och såg att hennes man höll i en batteridriven vibrator, mjuk och större än en riktig penis!

Hon gick i taket av ilska.
– DIN IMPOTENTA IDIOT! skrek hon åt honom. Varför har du ljugit för mig under alla dessa år?! Det är bäst att du förklarar dig!

Mannen tittade henne rakt i ögonen och sa lugnt:
– Jag förklarar leksaken … om du förklarar barnen.

BONUS: Det här klippet kommer nog få dig att skratta!

Gör nu dina vänner en tjänst och tryck på dela-knappen för att sprida skrattet vidare!